centric - Precisionsmekanik · mätinstrument · montering
08-778 47 10
Offertförfrågan

Montering

MÅNGÅRIG erfarenhet av montering

På Centric har vi 30 års erfarenhet av montering och kan erbjuda hjälp med monterings- arbeten av diverse olika produkter, till exempel mätinstrument, och styrkontroller. Då vi är ett mindre företag och inte tillämpar rullande band montering med många personer

inblandade har vi hög kvalitet i våra monteringsarbeten.

Erfarenhet av precisionsutrustning

Alla våra anställda har erfarenheten och kunskapen att kunna montera precisionsutrustning och vi kan därför snabbt hjälpa er med det behov av hjälp ni har. Våra monteringsarbeten håller därför hög och kontinuerlig kvalitet och vi har därför låg returfrekvens på produkterna.

Producera hela eller delar av produkter

Många av våra kunder är återkommande och arbetena är av varierande typ vilket ständigt utökar våra kunskaper och möjligheter att hjälpa er med unika monteringsarbeten. Vi kan också hjälpa er att producera delar till produkterna som vi sedan monterar åt er. Att vi är ett mindre företag göra att vi snabbt kan ställa om och utföra era arbeten och leverera med kort varsel.

finjustering

Vi jobbar på detaljnivå med många av våra produkter och anser att det viktigaste är nog-grannhet och ett personligt engagemang. Vi ser till att varje detalj i monteringen är noggrant utförd och våra montörer har god erfarenheten av montering och kvalitets känsla samt kunskapen att kunna hjälpa er med era behov.

Unikt anpassade produkter efter förfrågan

Många av de produkter vi gör är på förfrågan från kund. Vi ser till att våra kunders unika beställningar uppfylls utifrån de behov den enskilde kunden har. Vår verkstad och kom-petenta personal ser till att jobbet blir rätt utfört med hög precision och oftast med korta ledtider.