centric - Precisionsmekanik · mätinstrument · montering
08-778 47 10
Offertförfrågan

Maskinbearbetning

CNC-bearbetning

Vi erbjuder maskinbearbetning och CNC-bearbetning i form av fräsning och svarvning när ni behöver hjälp med att tillverka detaljer och produkter som kräver hög precision. CNC-bearbetning är en överlägsen teknik som kräver rätt maskiner samt kompetent personal som kan programmera dessa maskiner så att arbetet blir perfekt. Vi hjälper dig med både fräsning och svarvning.

CNC-FRÄSNING

Med CNC-fräsning kan vi med hjälp av avancerad datateknik skapa detaljer i de flesta förekommande material. Exempel på material som vi kan bearbeta är: Syrafast stål och andrarostfria stålsorter och alla förekommande metaller som mässing, koppar, titan och dessutom alla möjliga plastmaterial. Hör av dig till oss om du vill ha ett kostnadsförslag.
En CNC-fleroperationsfräsmaskin kan variera i storlek och vi kan bearbeta material upp till 500 x 500 mm. Hör av dig om du behöver råd och tips när det gäller CNC-fräsning. Vi sitter på lång erfarenhet av CNC-bearbetning av olika slag.

CNC-svarvning

Med CNC-svarvning kan vi tillverka mycket avancerade detaljer. En stor fördel med CNC-svarvning är att vi kan erbjuda en mycket hög precision vid tillverkningen av detaljerna. Avancerade maskiner krävs, som utför själva svarvningen men också duktiga operatörer som hanterar maskinen. Med vår kompetens hjälper vi dig med alla sorters arbeten, stora och små, som kräver precision och noggrannhet. CNC-svarvning är effektiv och klarar av att skapa små och stora precisionsdetaljer.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med olika arbeten inom CNC.